Jdi na obsah Jdi na menu

Špenátové gnocchi

3. 1. 2014

  Špenátové gnocchi

Co potřebujeme:

500g gnocchi (koupíte v jakémkoliv velkém obchodě)

2 stroužky česneku

špenát (buď čerstvý nebo mražený)

půlku cibule

smetana ke šlehání

sůl

pepř

tymián nebo oregáno

řepkový olej

Příprava:

Do většího hrnce dáme vařit vodu. Až se začne vařit přidáme noky a uvaříme je dle návodu na obalu. Na pánvi si rozehřejeme řepkový olej a poté na něm osmahneme cibulku a česnek. Dále do pánve přidáme špenát a necháme chvíli podusit na mírném ohni, aby se nám cibule a česnek nespálili. Poté zalijeme směs v pánvi smetanou ke šlehání, osolíme, opepříme a okořeníme. Když jsou noky hotové přidáme je do směsi, kterou máme na pánvi. Chvíli povaříme a podáváme.

3762.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář